Zonne-Energie-Advies

21xJASolar All-black in landscape montage teTilburg 

Uw Zonne-energie-adviseur Jan-Willem van Rijnberk is beschikbaar voor overleg over alle aspecten van de zonnestroomsystemen: keuze type zonnepanelen en/of omvormer, tracé bepaling,  montage en/of plaatsingsadviezen. Werkt onafhankelijk van leveranciers. Voor een redelijk tarief bent u goed geïnformeerd over uw investeing in duurzame energie. Afhankelijk van locatie en tijd kan een afspraak worden gepland voor potentiële klanten in de zakelijke-, educatieve- of particuliere markt.

Consult op aanvraag
Consulten voor zowel bedrijven als particulieren, leiden tot een gedetailleerde analyse van uw situatie, inclusief presentatie van de productrange van systeemcomponenten zoals; zonnepanelen, omvormers en montagesystemen. U ontvangt schriftelijke documentatie zoals factsheets van de systeemcompontenten die in uw situatie een optimaal zonnestroomsysteem samen stellen. Voorzien van prijsbepaling, rendementberekening en terugverdientijd.

Zonnestroom systeemadvies
Het is een heldere maar informele sessies met als doel om de cliënt te helpen een optimale systeemkeuze te bepalen, met de nadruk op de specifiekemogelijkheden van de uitgangsituatie en wensen van de cliënt. Elke één-op-één sessie in Tilburg en directe omgeving duurt ongeveer een uur en kost € 85,- inclusief btw. Voor verder weg gelegen locaties wordt een reiskostenvergoeding gerekend (prijs op aanvraag).

Voor boekingen en aanvragen stuurt u een e-mail met uw adres- en contactgegevens en "consultaanvraag" in de onderwerpregel.

Zonnepanelen is besmettelijk, soms doen we de hele straat.

Offertebeoordeling
Langs verschillende kanalen zoals bijvoorbeeld via online aanvragen is het eenvoudig om zonder consult of huisbezoek zonnepanelen offertes op te vragen. Echter door het brede productaanbod in de markt spelen er niet alleen verschillende prijsniveau’s maar is het vaak niet eenvoudige de verschillen in de aangeboden offerte goed te vergelijken. Zonne-energie specialist Jan-Willem van Rijnberk, onafhankelijk van leveranciers en producenten, maakt voor u graag de verschillende offertes inzichtelijk. De bespreking van de verschillende offertes ondersteunt met een heldere toelichting en vergelijking van de systeemcomponenten en –prestaties duurt ongeveer één uur en kost in de directe omgeving van Tilburg: € 85,- inclusief btw. Voor verder weg gelegen locaties wordt een reiskostenvergoeding gerekend (prijs op aanvraag).

Voor boekingen en vragen stuurt u eenvoudig een e-mail met uw adres- en contactgegevens en "offertebeoordeling" in de onderwerpregel.

Controle en Inspectie rapportage
Heeft u een zonnestroomsysteem, of is er recent een zonnestroom installatie bij uw aangelegd maar heeft u vragen of zelfs twijfels over de juistheid van de installatie, de werking of de veiligheid, dan kan ik voor u een inspectie en opleveringscontrole van de installatie uitvoeren als onafhankelijk, gecertificeerd inspecteur PV-installaties.
Op basis van de inspectie U ontvangt een uitgebreid rapport over uw zonnestroom installatie; de status van de montage, werking, kwaliteit en veiligheid, getoets aan de in Nederlands geldende diverse normen welke op PV-systemen en elektrische installaties van toepassing zijn zoals: IEC 60904, EN 50525, NEN 1010, NTA 8013-2003, IEC 62446:2009 en NEN 314:2011. (prijs op aanvraag en afhankelijk van de omvang van de PV-installatie)

Voor een inspectieaanvraag stuurt u eenvoudig een e-mail met uw adres- en contactgegevens en "inspectieaanvraag" in de onderwerpregel. Ik neem dan contact met u op om de nadere details met u te bespreken en een nadere afspraak met u te maken. 

Natuurlijk kunt u mij ook vragen om op een bijeenkomst helder uitleg te komen verzorgen over zonne-energie en zonnestroomsystemen.

Helder over zonne-energie, bekijk hier ons item op RTL-Z 

 

EnergieAnders BV Tilburg uw partner in zonnestroomsystemen

<<< terug